Köpvillkor

Pris
Samtliga priser är inklusive moms.
Frakt
Kostnad för frakt visas i kassan.
Leveranssätt
Mindre beställningar levereras som brev. Beställningar som inte ryms i brev levereras som postpaket, eller via fraktbolag och hämtas då ut på utlämningsställe. För att hämta ut försändelsen krävs en giltig legitimation.
OBS! Beställda, ej utlösta postpaket debiteras med verklig frakt tur och retur, för närvarande 250 kr.
Betalsätt
Banköverföring, Swish och PayPal.
Leveranstid
Leveranstiden är normalt 2-4 vardagar när produkterna finns i lager. Vid semestertider och hög orderingång kan leveranstiden bli något längre.
Garantier
Vi garanterar att produkterna är felfria då vi skickar dem. Skulle det ändå uppstå av oss orsakat fel med någon produkt, kontaktar du oss omgående, så skickar vi en ny produkt till dig utan extra kostnad.
Reklamationer
Alla reklamationer (skadade eller felaktiga varor) görs enklast via mail till order@adoraonline.se snarast efter mottagen leverans.
Ångerrätt
Returfrakten betalar du som kund.
Distanshandelslagen (2000:274) ger dig möjlighet att ångra köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan och informationen om ångerrätten (baksidan på följesedeln). Enligt EU:s konsumenträttighetsdirektiv (2011/83/EU) skall varan vara återsänd inom 14 dagar efter att du mottagit varan. Förseglade produkter ska returneras i obruten förpackning.
Ångerrätten gäller dock inte produkter om inplastningen/förseglingen brutits. Undantag gäller om du öppnat en produkt och upptäckt att den inte fungerar.
Ångerrätten är inte tillämplig för företag.
Tvist
Om du tycker att en vara du har köpt hos oss är felaktig men vi inte håller med dig så har vi en tvist. För att få denna tvist prövad kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden.